Simonlyvergelijken.net

De telecomaanbieder KPN stunt op dit moment met de abonnementsprijs voor een premium account voor muziekdienst Spotify. Wie nog geen beschikking heeft over toegang tot de muziekdienst, kan nu via de provider een premium account afsluiten voor 7,50 euro per maand.

25 procent korting
Door een abonnement af te sluiten via KPN, krijgt de klant 25 procent korting. Spotify biedt zelf premium accounts aan voor 9.99 euro per maand. KPN biedt de dienst aan voor 7,50 euro, wat een korting is van 25 procent.

Vroeger rekende de mobiele aanbieder zelf ook 9,99 euro per maand voor Spotify Premium. Daar kregen klanten dan ook nog eens 1500 MB extra mobiel dataverkeer bij. Dat is genoeg voor bijna tien uur muziek streamen. Ook bij de huidige aanbieding geldt dat de provider 1500 MB extra dataverkeer bij het pakket geeft.

Beperkingen
De 1500 MB dataverkeer extra bij een abonnement op Spotify Premium kent wel beperkingen. Klanten die meer dan 8 tot 10 uur per maand muziek streamen, komen uiteindelijk dataverkeer te kort. Er wordt uiteindelijk data verbruikt uit de normale bundel. Als de volledige bundel op is, verlaagt KPN de snelheid naar 64 Kbps. Dat is te weinig om nog muziek te kunnen streamen.

Gratis
Spotify Premium is via KPN ook helemaal gratis beschikbaar. Bij het duurste abonnement met onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en 10 gigabyte dataverkeer is Spotify Premium inbegrepen. Dat abonnement kost 69 euro per maand.

Wie optimaal wil genieten van Spotify Premium, kan het best alvast muziek ‘offline opslaan’. Dat kan het best via een Wi-Fi verbinding. Het downloaden van muziek kost dan geen dataverkeer uit de databundel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *