Simonlyvergelijken.net

KPN gaat haar abonnementen met onbeperkt internet schrappen. Volgens de provider waren er nog slechts een paar duizend klanten met een oud abonnement, waarop zij onbeperkt mobiel konden internetten. Op 1 juni wijzigt de provider deze abonnementen en komt er een limiet op het internetverkeer.

KPN schrapt abonnementen

In- en voor 2010 bood KPN abonnementen aan waarbij het mogelijk was onbeperkt internet af te nemen. Dat soort abonnementen biedt KPN al geruime tijd niet meer aan, omdat het te kostbaar is. In plaats daarvan komt de provider met steeds grotere bundels.

Vanaf 1 juni moeten Nederlanders hun abonnement ook in andere EU-landen kunnen gebruiken. KPN zegt geen onbeperkt mobiel internet in andere landen te kunnen aanbieden voor de prijs die voor de oude abonnementen wordt gerekend. Daarom heeft het telecombedrijf te stoppen met het aanbieden van onbeperkt mobiel internet

10 gigabyte

Klanten die nog gebruikmaken van een oud abonnement krijgen deze week een sms dat de provider het abonnement per 1 juni aanpast. De mogelijkheid om onbeperkt mobiel te kunnen internetten verdwijnt dan. De bundels krijgen een limiet van 10 gigabyte.

KPN verandert niets aan het aantal belminuten en sms’jes van de oude abonnementen. Alleen het onbeperkt internetten verdwijnt. Vanaf 1 juni is de hele bundel dan te gebruiken in de gehele Europese Unie.

‘Goed alternatief’

Volgens de mobiele aanbieder wordt er met een databundel van 10 gigabyte een goed alternatief voor onbeperkt internet aangeboden. Klanten die het niet eens zijn met de wijziging kunnen kosteloos opzeggen. Wie niet opzegt, maakt vanaf 1 juni automatisch gebruik van het nieuwe abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *