Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder KPN komt vandaag met een wel heel bijzondere oproep: ‘Laat de telefoon liggen’. Het is een nieuwe campagne waarin de provider oproept om weer eens echt met elkaar te praten.

Echt contact blijft het mooist
KPN roept op om tijdens de feestdagen de telefoon eens te laten liggen. Zo komen mensen weer echt in contact met elkaar. Onder de slogan ‘Echt contact blijft het mooist’ maakte de provider een emotionele campagne.

In de bijbehorende video’s leggen dierbaren elkaar oude WhatsApp-berichtjes voor. Dat leidt tot emotionele situaties. Volgens de provider spenderen we de feestdagen te veel met de mobiele telefoon en te weinig met elkaar.

Emotie
De provider schrijft bij één van haar video’s dat we via apps en berichtjes meer contact met elkaar hebben dan ooit. “Digitaal vinden we het ook makkelijker om onze gevoelens en emoties onder woorden te brengen”, schrijft KPN.

KPN wil dat het mobiele tijdperk niet te veel afleidt van het echte contact “Als telecomprovider zijn we er trots op dat we mensen op die manier met elkaar kunnen verbinden, maar we beseffen ook dat er uiteindelijk toch niets gaat boven een ontwapenende glimlach, een veelzeggende blik en een warme knuffel.”

‘Fijne dagen met elkaar’
Na het voorlezen van de oude Whatsappberichtjes verschijnt het logo van KPN met de tekst: ‘Fijne dagen met elkaar’. De timing is opmerkelijk, want juist in december geeft de provider een databundel van 2 gigabyte met 4G snelheid cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *