Simonlyvergelijken.net

KPN werkt met nieuwe bundels en tarieven voor een aantal mobiele abonnementen. In sommige gevallen worden mobiele abonnementen in prijs verhoogd. Dat provider kondigde de aanpassingen in mei al aan.

Nieuwe bundels tegen hogere prijzen bij KPN

KPN verhoogt de prijzen. Zo kost het Zorgeloos Instap abonnement nu 26 euro, in plaats van 25 euro. Daar krijgt de klant dan ook wel iets voor terug: de bundel was 1 gigabyte groot, maar wordt nu 2 gigabyte.

Verder geldt ook dat klanten die het Compleet abonnement hebben hun bundel verdubbelen. Dat houdt in dat klanten met bijvoorbeeld een Zorgeloos Standaard abonnement en KPN Compleet een bundel krijgen van in totaal 20 gigabyte. De voordelen van de bundel gaan gelden binnen de gehele Europese Unie.

Roamen als thuis

Vanaf 1 juni kunnen klanten van het telecombedrijf hun abonnement voor roaming gebruiken, zoals ze in Nederland gewend zijn. Er gelden dus geen extra kosten meer. Op die manier loopt de aanbieder vooruit op de afschaffing van de roamingtarieven op 15 juni.

Vanaf 15 juni moeten alle aanbieders binnen de Europese Unie de aparte roamingtarieven afgeschaft hebben. Dat zijn extra kosten die gelden voor het gebruik van een mobiel netwerk in een ander land.

Niet de enige

Niet alleen bij KPN kost een mobiele bundel meer. Ook Ziggo, Telfort, XS4ALL en Delta kondigden eerder dit jaar al aanpassingen van hun tarieven aan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *