Simonlyvergelijken.net

KPN gaat aanstaande 2 mei een nog groter abonnement aanbieden dat zowel in binnen- als buitenland gebruikt kan worden. Het wordt een abonnement met een databundel van maar liefst 20 GB. Dat abonnement gaat ‘Zorgeloos Premium Plus’ heten en wordt aangeboden naast het huidige ‘Zorgeloos Premium’-pakket.

Nieuw abonnement

Het nieuwe abonnement komt naar verwachting op 2 mei op de Nederlandse telecommarkt. Het nieuwe pakket moet er voor zorgen dat KPN-klanten daadwerkelijk zorgeloos internet kunnen gebruiken in het binnen- en buitenland. 20 GB per maand is zoveel data, dat het internetten bijna ongelimiteerd lijkt.

Zorgeloos Premium Plus wordt wel aardig aan de prijs: naar verwachting zal het abonnement 99 euro per maand kosten als sim only. Wie het abonnement liever met toestel afneemt, betaalt 129 euro per maand.

KPN Compleet

Grootverbruikers die aan 20 GB per maand niet genoeg hebben, kunnen kiezen voor KPN Compleet. Dat abonnement biedt zelfs een databundel van 40 gigabyte per maand. Daarnaast kan er een gigabyte per maand aan mobiel internet verbruikt worden in andere EU-landen, de Verenigde Staten en Canada. Als de databundel op is gaat de snelheid omlaag, maar berekent de provider geen buitenbundelkosten.

Onbeperkt bellen en sms’en

Net als bij de andere ‘Zorgeloos’-abpnnementen kunnen klanten met het nieuwe abonnement onbeperkt bellen en sms’en in Nederland. Het biedt ook als enige de mogelijkheid onbeperkt te bellen en sms’en naar, in- en vanuit alle landen binnen de Europese Unie, de Verenigde Staten en Canada.

Klanten kunnen ook gebruikmaken van de maximale 4G snelheid. De dienst ‘Toestel Service Totaal’ (het garantieplan) zit bij het abonnement inbegrepen. Zorgeloos Premium Plus is vanaf 2 mei verkrijgbaar bij KPN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *