Simonlyvergelijken.net

Alle klanten van KPN krijgen in de maand december een cadeautje: gratis mobiele data en gratis films. Met de actie wil de provider haar waardering uitspreken voor de klanten. Het cadeautje past helemaal in de Sinterklaas- en Kersttijd.

Herhaling vorig jaar

Vorig jaar gaf KPN alle klanten een ludiek cadeautje tijdens de decembermaand. Zowel vaste- als mobiele klanten kregen iets extra’s waarmee de provider graag haar blijk van dank en waardering wilde geven. Dit jaar herhaalt het telecombedrijf de actie.

Alle klanten met een mobiel abonnement bij KPN krijgen deze maand 5 gigabyte dataverkeer cadeau. Dat aantal komt bovenop de eventuele databundel. Wie een bundel van bijvoorbeeld een gigabyte heeft, kan deze maand dus profiteren van 6 gigabyte aan data.

Films bij KPN

Wie een vaste aansluiting heeft voor bijvoorbeeld TV, internet of telefonie, kan in de maand december vijf films gratis krijgen. Mobiele klanten kunnen films via de website van KPN kijken. Klanten kunnen kijken naar Batman vs Superman: Dawn of Justice, Age of Adaline, Dummie de Mummie 2, Woezel en Pip en Nebraska.

Prepaid

De provider slaat ook haar prepaid-klanten niet over. Zij mogen de hele maand december gratis onbeperkt internetten op een snelheid van 128 Kbps. Prepaidgebruikers kunnen die optie aanzetten in de digitale omgeving van Mijn KPN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *