Simonlyvergelijken.net

Provider KPN geeft in december alle abonnees extra dataverkeer cadeau. Wie een mobiel abonnement bij KPN heeft, krijgt een extra databundel van 2 gigabyte met 4G snelheid cadeau. Zo kan iedereen het nieuwe netwerk uitproberen.

Voor iedereen
Het cadeau is voor iedereen, ook voor mobiele klanten zonder een internetbundel. Klanten die nog geen toegang hadden tot het 4G-netwerk van KPN krijgen met de ‘cadeau bundel’ een maand lang de tijd om het netwerk uit te proberen.

Wie al beschikt over een mobiel abonnement met een databundel, ziet vandaag dat de 2 gigabyte dataverkeer is bijgeschreven in de databundel. Dat houdt in dat abonnees met een bundel van 500 MB vandaag op eens over 2500 MB dataverkeer beschikken.

Geen ongemerkte kosten
KPN verzekert dat abonnees niet te maken krijgen met ongemerkte kosten. Aan het eind van de maand wordt de toegang tot het 4G-netwerk weer opgeheven bij klanten die daar normaal geen gebruik van maken. Daarnaast wordt de bundel aan het eind van de maand weer teruggezet. Zo betaalt de abonnee niets extra.

Klanten met een onbeperkt internetbundel, die op lage snelheid internetten, krijgen een hogere snelheid. Zij mogen de 2 gigabyte op 4G-snelheid opmaken. Is de twee gig op, dan gaat de snelheid weer omlaag naar 64 kbps.

Tot 31 december
De actie loopt van 1 tot en met 31 december. Wie het cadeau gekregen dataverkeer niet opmaakt, ziet zijn of haar cadeau vervallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *