Simonlyvergelijken.net

KPN gaat werken aan 4G in De Kuip. De provider heeft de overeenkomst met Feyenoord vernieuwd. In de overeenkomst staat dat de mobiele aanbieder De Kuip gaat voorzien van 3G en 4G.

4G in De Kuip

Als aanbieder van 3G en 4G wordt KPN één van de grootste partners van Feyenoord. Sinds 2013 loopt een samenwerkingscontract tussen Feyenoord en KPN. Nu wordt het contract uitgebreid, waarmee De Kuip ook beschikking over snelle 3G- en 4G-netwerken krijgt.

KPN gaat niet alleen aan de slag met het netwerk, maar krijgt ook een prominentere rol bij de zichtbaarheid van Feyenoord. De provider zal op verschillende manieren tijdens wedstrijden gepromoot worden.

Werkzaamheden

Het project voor een vernieuwd mobiel netwerk in De Kuip wordt de komende maanden door KPN gerealiseerd. In de loop van het aanstaande voetbalseizoen kunnen bezoekers dan waarschijnlijk 4G gebruiken. Op die manier moeten zij een ‘verbeterde gebruikerservaring krijgen.’

KPN gaat niet helemaal zelfstandig aan de slag met het vernieuwde netwerk. De provider gaat samenwerken met andere operators. Onder anderen T-Mobile, Vodafone en Tele2 gaan assisteren bij het nieuwe netwerk. Met name Tele2 zal van grote waarde zijn, aangezien het wereldwijd de enige provider is die alleen een eigen 4G-netwerk heeft en aanbiedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *