Simonlyvergelijken.net

Klanten van XS4ALL kunnen voortaan meedoen aan het beloningsprogramma ‘KPN Compleet’ van het telecombedrijf. Bij dat beloningsprogramma krijgen klanten die meerdere diensten afnemen van de provider gratis extra’s of korting.

Samenwerking

Dankzij een samenwerking tussen de beide bedrijven kunnen klanten van XS4ALL ook profiteren van de voordelen van het ‘Compleet’-programma. De voorwaarde is wel dat de klant een mobiel abonnement heeft bij de mobiele provider.

Een voorbeeld: een klant neemt een internetverbinding af bij XS4ALL en heeft een mobiel abonnement bij KPN. Die diensten mogen nu gecombineerd worden binnen het ‘Compleet’-programma.

Korting

Wie een mobiel abonnement combineert met een vaste internetverbinding, krijgt voordelen. Klanten kunnen bijvoorbeeld vijf euro korting per maand krijgen op ieder mobiel abonnement dat op het leveringsadres van XS4ALL geregistreerd staat.

Het is daarnaast ook mogelijk te kiezen uit een gratis extra zenderpakket met TV-zenders. Er kan gekozen worden uit het Kidspakket, Pluspakket of FOX Spots Eredivisie.

Gratis dubbele databundel bij KPN Compleet

Klanten van XS4ALL met een mobiel abonnement bij KPN krijgen gratis een dubbele databundel. Ook kunnen ze onbeperkt gratis bellen en sms’en tussen alle mobiele nummers op het adres en het vaste telefoonnummer. Daarnaast is er de mogelijkheid om MB’s te delen met andere mobiele abonnementen op hetzelfde adres.

Dankzij de samenwerking van KPN en XS4ALL profiteren XS4ALL-klanten van precies dezelfde voordelen als klanten van KPN die vaste en mobiele diensten van het telecombedrijf combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *