Simonlyvergelijken.net

Klanten van Vodafone krijgen ook dit jaar weer een kerstcadeau. De provider komt weer met een actie waarbij mobiele klanten onbeperkt data mogen gebruiken tijdens de kerst.

Onbeperkte bundel bij Vodafone

Op Eerste en Tweede Kerstdag (zondag 25 en maandag 26 december) mogen klanten van Vodafone gebruikmaken van een onbeperkte databundel. Dat houdt in dat de klant zoveel data mag gebruiken als hij of zij zelf wil, zonder dat dit van de normale databundel af gaat.

De klant hoeft zelf niets te doen voor dit kerstcadeau. Het telecombedrijf zet de tijdelijke onbeperkte bundel zelf aan en uit.

Zakelijk en particulier

De actie is niet alleen bedoeld voor consumenten, maar ook voor de zakelijke markt. Daarnaast profiteren niet alleen mobiele abonnees van de actie, maar ook prepaid klanten kunnen gebruikmaken van de gratis onbeperkte bundel.
Directeur Consumer Business Marcel de Groot bevestigt de actie tegenover Telecompaper. Hij zegt tegen de website dat de verbruikte data zeker niet in rekening zal worden gebracht.

Niet voor alle abonnementen

De Kerstactie geldt niet voor alle abonnementen. Zo zijn de abonnementen ‘Scherp S’, ‘Start S’ en de abonnementen van Vodafone-dochter Hollandsnieuwe uitgesloten, evenals de abonnementen die zijn gekoppeld aan machines. Data in het buitenland valt ook niet binnen de tijdelijke bundel.

Eerdere acties

Het is niet de eerste keer dat Vodafone data cadeau geeft. Eerder kregen klanten gratis onbeperkt dataverbruik op de eerste lentedag van dit jaar (20 maart), Vodafone en Kerstmis 2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *