Simonlyvergelijken.net

Nieuwe klanten van T-Mobile kunnen gebruikmaken van een ‘proeftijd’ van een maand. Wie in de eerste maand niet tevreden is met het netwerk, kan het abonnement weer opzeggen. In september werd de proeftijd ingevoerd als tijdelijke campagne, maar nu wordt het permanent.

T-Mobile wil af van negatieve imago

T-Mobile heeft nog erfenissen uit het verleden; bij veel consumenten heeft de provider een negatief imago als het gaat om bereik. De provider wil nu graag aantonen dat haar oude netwerk geschiedenis is en helemaal opnieuw is begonnen. Met meer dan 7.000 antennes door heel Nederland heeft de aanbieder nu net zoveel antennes als KPN en Vodafone samen.

Met de proeftijd wil de mobiele aanbieder klanten van haar kwaliteit en dekking overtuigen. Als het netwerk niet bevalt, kunnen klanten binnen de eerste maand kosteloos het abonnement weer beëindigen en overstappen naar een andere provider.

Van campagne naar beleid

T-Mobile had de proeftijd in september vorig jaar ingevoerd als actie ter promotie van haar nieuwe 4G netwerk. Nu wordt het standaard een onderdeel van het aanbod van de provider. In een statement zegt de aanbieder met ‘Test ons nu’ te laten zien dat zij het belangrijk vindt dat klanten een weloverwogen en eerlijke keuze kunnen maken.

Wie een smartphone bij een abonnement afneemt, moet de smartphone weer inleveren als hij of zij besluit toch af te zien van een contract met T-Mobile. De provider geeft dan zelfs de eventuele bijbetaling voor de smartphone terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *