Simonlyvergelijken.net

Klanten van Hollandsnieuwe en Ben zijn nog steeds niet tevreden over de mobiele aanbieders. Ze scoren erg laag als het gaat om het aantal aanbevelingen. Beide providers worden door slechts de helft van de klanten aanbevolen. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper.

Problemen bij Hollandsnieuwe en Ben

De afgelopen maanden kampten Hollandsnieuwe en Ben om problemen als het gaat om het vertrouwen van de klant. Dat zijn ze nog steeds niet te boven gekomen, blijkt uit het nieuwste onderzoek van Telecompaper. Beide providers krijgen de allerlaagste score als het gaat om aanbevelingen door klanten.

Dat de scores zo laag zijn, komt doordat Ben sinds vorig jaar flinke problemen heeft met facturatie. Klanten kregen onterecht kosten in rekening gebracht. In sommige gevallen werden zelfs rekeningen verstuurd voor abonnementen die allang beëindigd waren. Hollandsnieuwe probeert nog steeds een nieuw systeem in gebruik te nemen. Klanten moesten daardoor een nieuwe simkaart aanvragen.

Klantenservice Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe krijgt vooral veel kritiek op de slechte bereikbaarheid van de klantenservice. Volgens klanten lijkt de klantenservice soms zelfs ‘onvindbaar’. Daardoor ziet de mobiele aanbieder de klanttevredenheid nu sterk dalen.

Tevredener over Tele2

Tele2 doet het beter in het onderzoek. Sinds eind vorig jaar wordt de provider veel vaker aangeboden door klanten. Dat heeft waarschijnlijk te maken met de introductie van het eigen 4G-netwerk. Eerder scoorde de aanbieder nog het laagste van alle providers, met 43 procent aanbevelingen. Dat is inmiddels gestegen naar 56 procent. Daardoor behoort Tele2 nu tot de middenmoot

Daling bij Simyo

De meeste mensen zijn het meest tevreden over Simyo, maar er is wel een flinke daling zichtbaar. Dat komt waarschijnlijk doordat de provider in december de bel-, sms-, en databundels heeft aangepast.

Simyo werd eerder aanbevolen door 79 procent van de klanten. Dat is nu nog 66 procent. Daarmee keldert de provider van de top naar de middenmoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *