Simonlyvergelijken.net

Klanten van de mobiele aanbieder Simpel mogen nu onbeperkt bellen en sms’en als ze een databundel afnemen. Het is een nieuwe actie, met de naam ‘Bel Revolutie’. De actie loopt tot 1 januari 2016.

Drie databundels
Simpel biedt drie verschillende databundels aan. Voor iedere bundel geldt dat klanten onbeperkt mogen bellen en sms’en als ze een databundel bij de provider afnemen. De actie begint op 23 november.

De bundels zijn 1, 2 of 3 gigabyte groot. De prijs voor de kleinste bundel bedraagt 10 euro. Voor 2 gigabyte betaalt de consument 15 euro. De grootste bundel kost 20 euro per maand.

Zowel voor nieuwe als bestaande klanten
De actie geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Nieuwe klanten kunnen tot 1 januari direct onbeperkt bellen en sms’en. Wie al een abonnement bij Simpel heeft, kan het abonnement laten verlengen. Het abonnement valt dan onder de actie.

De actie moet een antwoord zijn op de nieuwe abonnementen van Tele2. Die biedt bundels aan met onbeperkt bellen en sms’en vanaf 16 euro per maand.

Alleen op 3G
De aanbieding geldt alleen voor het 3G-netwerk. Voor het gebruik van het 4G-netwerk gelden andere tarieven. Het netwerk heeft een maximale downloadsnelheid van 14 Mbit per seconde en een maximale uploadsnelheid van 3 Mbit per seconde.

Hoewel Simpel het verbruik ‘onbeperkt’ noemt, dekt het zich wel in tegen klanten die te veel verbruiken. Volgens de provider geldt ‘onbeperkt’ alleen voor mensen met een normaal verbruik.

Afsplitsing
Simpel was lange tijd onderdeel van T-Mobile, maar sinds vorig jaar staat het bedrijf op eigen benen. Toen het bedrijf zich afsplitste, had Simpel 226.000 klanten. Hoeveel klanten het telecombedrijf vandaag de dag heeft, is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *