Simonlyvergelijken.net

Uit een klein onderzoek uitgevoerd door de website Sum.nl blijkt dat jongeren sneller kiezen voor een abonnement zonder mobiele telefoon. Consumenten van boven de zestig jaar zouden nog steeds eerder terugvallen op prepaidkaarten, mogelijk omdat de overstap in combinatie met gewenning en een gebrek aan kennis van de markt te groot is. Het onderzoek werd gehouden onder driehonderd deelnemers.

In het onderzoek kwamen diverse onderdelen aan bod. Aan het einde werd onder meer de conclusie getrokken dat de ondervraagden over het algemeen het tevredenst zijn over de provider Simyo, gevolgd door Telfort en T-Mobile. Dat resultaat is lichtelijk opvallend te noemen, omdat het grootste deel van de participanten een abonnement heeft bij de Duitse aanbieder T-Mobile. Ook is Simyo relatief gezien een kleine provider, die over het algemeen sowieso een kleine achterstand hebben.

Ook het aantal mensen dat wel eens heeft geklaagd bij een aanbieder van mobiele telefonie werd onderzocht. Elf procent van de driehonderd ondervraagden gaf aan dat wel eens gedaan te hebben. Opvallend bij deze resultaten was uiteindelijk het percentage klachten dat niet werd opgelost: bijna 35 procent.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *