Simonlyvergelijken.net

Met een sim only abonnement van hollandsnieuwe heb je 100% controle over je kosten, op deze manier kom je aan het eind van de maand nooit voor verassingen te staan. Je kunt kiezen uit verschillende bundels die je kunt gebruiken voor; bellen, smsen en mobiel internet. Doordat je bij hollandsnieuwe hetzelfde tarief betaald buiten de bundel schieten je kosten niet ineens omhoog als je eens je bundel helemaal hebt opgebeld. Als je door welke reden dan ook ineens meer gaat bellen voor een bepaalde periode kun je via de website van hollandsnieuwe gemakkelijk wisselen in bundels omhoog of omlaag.

Doordat ze een relatief nieuwe aanbieder zijn in de telecommarkt willen ze zich onderscheiden door transparantie en een gemakkelijk productaanbod. Gebruikers hebben volledige controle en kunnen genieten van een flexibel product, welke ze maandelijks kunnen aanpassen naar zijn of haar wensen.

Abonnementen bij hollandsnieuwe

De abonnementen die je kan kiezen bij hollandsnieuwe zijn simpel en transparant te noemen. Zo betaal je een vast tarief voor een minuut bellen of 1 smsje. Op het moment dat je een bundel hebt van 275 of 550 geldt het ook voor 1 MB data. Op het moment dat je een bundel van 75 of 175 hebt kun je hiermee alleen bellen en smsen binnen de bundel, op het moment je gebruik gaat maken van het internet betaal je bij een 75 bundel 6,7 cent per MB en bij een 175 bundel 4,6 cent per MB.

Via welk netwerk maakt hollandsnieuwe gebruik?

Op het moment dat u gebruik gaat maken van een sim only abonnement van hollandsnieuwe maakt u gebruik van het netwerk van Vodafone. Het is dan ook een 100% dochteronderneming van Vodafone.

Overstappen naar hollandsnieuwe

Ook bij voor nieuwe overstappers naar hollandsnieuwe geldt dat alles voor je wordt geregeld, je kan gemakkelijk overstappen van je oude provider naar hollandsnieuwe. Zoals bij elke providers regelen ze alles voor je van nummerbehoud tot opzegging van je oude abonnement. Je dient dan wel gebruik te maken van nummerbehoud, anders moet je zelfstandig je oude abonnement opzeggen bij je huidige provider.

Alle gebruikers van hollandsnieuwe krijgen een eigen account waarmee ze op de website alle opties kunnen bedienen. Je kan het zien als een digitale klantenservice waar je allerlei zaken kan regelen zoals voicemail aan of uitzetten en uiteraard nog veel mer zaken. Voor volledige omschrijving van de opties die het account bied kun je dit Youtube filmpje bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *