Simonlyvergelijken.net

Hollandsnieuwe wil waarschijnlijk ook 4G gaan aanbieden. De aanbieder van mobiele telefonie heeft in een mailing aan haar klanten bekend gemaakt de snelheden van mobiele dataverbindingen te verhogen tot maximaal 25 Mbps.

Nieuwe sim kaart
In de mail raadt de provider klanten aan om de sim kaart om te wisselen. Anders kunnen zij geen gebruikmaken van de hogere downloadsnelheden en de ‘toekomstige nieuwe diensten’. Met die ‘toekomstige nieuwe diensten’ doelt Hollandsnieuwe waarschijnlijk op de uitrol van 4G.

Wie van de hogere snelheden gebruik wil maken, kan een gratis nieuwe sim kaart bij de provider aanvragen.

Ontwikkelen van nieuwe diensten
Hollandsnieuwe schrijft in de e-mail aan haar klanten ook bezig te zijn met ‘het ontwikkelen van nieuwe diensten’ en ‘het wijzigen van haar systemen.’ Daarvoor zijn die nieuwe simkaarten benodigd.

Gisteren maakte ook Ziggo al bekend 4G aan te bieden. Ziggo en Hollandsnieuwe maken allebei gebruik van het netwerk van Vodafone. Daarom ligt het, volgens experts, in lijn der verwachting dat ook Hollandsnieuwe nu het snelle mobiele netwerk gaat aanbieden.

Alleen 3G

Vandaag de dag kunnen klanten van Hollandsnieuwe alleen het 2G (GSM) en het 3G (UMTS)-netwerk gebruiken. Ze kunnen nog geen gebruikmaken van het 4G-netwerk van Vodafone.

Tot voor kort konden klanten maximaal 14,4 Mbps als downloadsnelheid behalen. Dit is nu verhoogt naar maximaal 25 Mbps. De uploadsnelheid blijft ongewijzigd; deze blijft 3,6 Mbps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *