Simonlyvergelijken.net

Hollandsnieuwe is in stilte gestart met het aanbieden van 4G. Klanten kunnen verbinding maken met het snellere netwerk van Vodafone. Alle klanten met een sim-only 500 abonnement of hoger kunnen tegen bijbetaling gebruikmaken van 4G.

In stilte gestart

Het aanbod van 4G is bij Hollandsnieuwe in stilte gestart. De provider heeft haar klanten nog niet ingelicht en maakt ook nog geen reclame voor het snellere netwerk. Alle klanten van Hollandsnieuwe met een sim-only 500 abonnement of hoger kunnen gebruikmaken van 4G.

Om te kunnen verbinden met het 4G-netwerk van Vodafone moeten klanten beschikken over een geschikte smartphone met 4G-ondersteuning. Nagenoeg alle smartphones die nu op de markt zijn, voldoen aan de juiste eisen.

Bijbetaling

Wie een sim-only 500, sim-only 800 of sim-only 1000 abonnement afneemt, kan voor twee euro per maand toegang kopen tot het snellere netwerk. Bij alle grotere abonnementen kost 4G één euro per maand.

Voorbereidingen bij Hollandsnieuwe

De voorbereidingen om 4G aan te kunnen bieden waren al langer aan de gang. Hollandsnieuwe begon in 2015 al aan een actie waarbij het alle klanten voorzag van een nieuwe simkaart. Dankzij de nieuwe simkaart is het nu mogelijk te verbinden met 4G.

Tot nu toe konden klanten alleen 2G en 3G gebruiken op het netwerk van Vodafone. De maximale downloadsnelheid was 25 Mbps, dat is met 4G maximaal 1000 Mbit per seconde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *