Simonlyvergelijken.net

Het netwerk Hi is niet meer beschikbaar, voor sim only abonnementen kunt u kijken bij KPN.

Betrouwbaar bellen met Hi sim only

De Hi sim only abonnementen zijn er voor iedereen die al een telefoon heeft en daar graag op een voordelige en betrouwbare manier mee wil gaan bellen. Het zijn over het algemeen de jongeren die aangesproken worden door de Hi sim only abonnementen, maar dat betekent natuurlijk niet dat je je niet gewoon jong mag voelen. De abonnementen zijn er voor iedereen en zorgen ervoor dat je op een voordelige manier gebruik kunt gaan maken van de betrouwbare netwerken.

Hi sim only abonnementen
Er bestaan een aantal verschillende Hi sim only abonnementen, waardoor er meer dan voldoende te kiezen valt. Je kunt allereerst de keuze maken uit een abonnement met een looptijd van 1 of 2 jaar. Een looptijd van 2 jaar zal ervoor zorgen dat de kosten per maand wat lager uitvallen, terwijl je er met een 1-jarig abonnement natuurlijk minder lang aan vast zal zitten. Verder kun je met de Hi sim only abonnementen kiezen voor een aantal belminuten en sms’jes per maand, om op die manier de prijs te bepalen. Je kunt al vanaf een paar euro per maand bellen, maar je kunt er aan de andere kant ook voor kiezen om juist een groot aantal minuten per maand in je bundel op te nemen.

Bundel bij Hi sim only
De bundel bestaat bij Hi sim only uit zowel de belminuten als de sms’jes waar je iedere maand de beschikking over krijgt. Als je wilt internetten kun je dat doen voor een vaste lage prijs per MB, maar kun je er ook voor kiezen om een Hi sim only Web abonnement af te sluiten. Op die manier zorg je er met je Hi sim only abonnement voor dat je op een voordelige manier gebruik kunt maken van het mobiele internet.

Netwerk bij Hi sim only
Met een Hi sim only abonnement kun je gebruik gaan maken van het beste mobiele netwerk dat we in Nederland tot onze beschikking hebben. Het gaat om het netwerk van KPN, aangezien men er geen geheim van maakt dat Hi het jongerenmerk van deze telecomaanbieder is. Uiteraard betekent dit niet dat je er alleen op jongere leeftijd gebruik van mag maken, waardoor het netwerk voor iedereen op een voordelige manier beschikbaar is. Met een Hi sim only abonnement zorg je er aan de ene kant voor dat je altijd uitstekend bereikbaar bent, terwijl je aan de andere kant een lage prijs per maand betaalt.

Overstappen naar Hi sim only
Overstappen naar Hi sim only is heel eenvoudig en je hebt bovendien de mogelijkheid om je eigen nummer aan te houden. Om alles succesvol te laten verlopen is het wel van belang dat je 2 maanden voordat je contract afloopt de overstap aanvraagt. Op die manier heeft Hi de tijd om de zaken voor je te regelen en er binnen 15 dagen voor te zorgen dat je duidelijkheid hebt over je Hi sim only abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *