Simonlyvergelijken.net

Uit een analyse van 2200 afgesloten sim only abonnementen blijkt dat de meeste overstappers uit het noorden van het land komen. De uitkomst van de analyse is enigszins bijzonder omdat de meeste bezoekers van simonlyvergelijken.net niet uit het Noorden van het land komen.

“Consumenten uit het Noorden gaan sneller over tot een aankoop, terwijl anderen misschien langere bedenktijd nodig hebben om tot een beslissing te komen.” Aldus Ronny Veer van de website simonlyvergelijken.net.

Groningers en Friezen minder voorzichtig in keuze

Procentueel gezien sluiten Groningers en Friezen sneller een sim only abonnement af dan mensen uit andere provincies. Naar alle waarschijnlijkheid is dit te danken aan het feit dat noorderlingen minder voorzichtiger zijn in aankopen op het moment dat ze het voordeel zien.
Overstappen naar een sim only abonnement kan in sommige gevallen een besparing opleveren van 70% t.o.v. een abonnement met een mobiele telefoon.

Bewuster koopgedrag consumenten

Consumenten bezoeken steeds vaker vergelijkingssites en raadplegen recensies alvorens ze een online aankoop doen. Ook worden aanbevelingen van vrienden en online meningen van andere consumenten over een sim only abonnement als betrouwbaar ervaren.
Inmiddels zijn er in Nederland net zoveel sim only abonnementen als normale abonnementen incl een mobiele telefoon. Hieruit kun je opmaken dat het gebruik van een sim only abonnement explosief is toegenomen ten opzichte van voorgaande jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *