Simonlyvergelijken.net

Uit een onderzoek van de Consumentenbond onder 5500 respondenten blijkt dat het grootste deel van die groep het meest tevreden is over Simyo als hun provider. In de vragenronde gaat het telkens om de provider met het beste sim-onlyaanbod. Het is het vijfde jaar op rij dat de Consumentenbond een dergelijk onderzoek houdt. In totaal werden de elf grootste providers van Nederland aan de test onderworpen.

Opvallend aan de uitslag is dat ook dit jaar weer de eerste plaats is weggelegd voor Simyo. De KPN-dochter won ook de vorige vier edities van de vragenlijst. De ondervraagde personen mogen enkel hun eigen provider beoordelen; het was dus geen kwestie van het kiezen van de beste. Simyo ontving gemiddeld een 8,4 en scoorde op elk vak boven een acht. In dit rijtje werd Youfone tweede met een 8,2 en KPN zelf op plek drie; die provider sloot de test af met een acht rond.

Door deze lijst zijn de goedkoopste providers, Youfone en Simyo, volgens het panel de best providers van Nederland en daarmee troeven zij de grote merken af. Tele2, dat in de meeste gevallen te maken kreeg met storingen, bezit de rode lantaarn met een uiteindelijke score van een 7,4 – hoe dan ook nog steeds een ruime voldoende.

Verder valt nog op dat KPN, het moederbedrijf van Simyo, volgens de gebruikers over het beste netwerk beschikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *