Simonlyvergelijken.net

De lowbudget provider Ben gaat zijn databundels vergroten. Daarnaast past de provider het ook tarief voor een 4G-bundel aan.

Grotere bundels bij Ben

Ben bood eerder alleen bundels van 200 MB, 500 MB en 1000 MB aan. Die bundels worden nu verhoogd naar 500 MB, 1000 MB en 1500 MB. Daarnaast past Ben de tarieven voor 4G aan. Het tarief voor de 4G-bundel gaat met 50 eurocent omlaag, van 2 euro naar 1,50 euro.

De actievoorwaarden voor een grotere bundel blijven ongewijzigd.

4G bij alle bundels

Deze maand begon de provider met het aanbieden van 4G bij alle beschikbare databundels. Eerder konden klanten alleen kiezen voor 4G-toegang bij de twee grootste databundels. De mobiele aanbieder wil op die manier inspelen op de opkomende populariteit van 4G.

Bij de introductie van 4G bij alle bundels werd bekendgemaakt dat het aanzetten ervan 5 euro meer zou kosten. Die prijs ging later omlaag naar 2 euro en nu kost toegang tot 4G dus nog 1,50 euro.

MB pauze

Met de introductie van de nieuwe bundels heeft Ben ook ‘MB pauze’ geïntroduceerd. Daarmee wil de prijsvechter voorkomen dat klanten veel meer verbruiken dan voorheen, met het risico dat ze flink moeten bijbetalen. Door een ‘pauze’ in te lassen kunnen klanten even geen data meer verbruiken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *