Simonlyvergelijken.net

Mobiele aanbieder Ben verdubbelt tijdelijk de databundel van nieuwe en verlengende klanten. De dubbele databundel gaat gelden voor de gehele looptijd van het abonnement.

Kleine wijziging van Ben

Ben heeft een kleine wijziging doorgevoerd in de keuzemogelijkheid tussen databundels. Het dochtermerk van T-Mobile staakt het aanbieden van de kleinste databundel van 300 MB. De vier andere databundels worden nog wel aangeboden en nu zelfs verdubbeld.

Het huidige aanbod bestaat uit bundels van 500, 1000, 1500 en 2500 MB. Wie nu één van de bundels afneemt, krijgt gratis extra data van T-Mobile. Het aantal MB’s wordt verdubbeld gedurende de gehele looptijd van het abonnement.

De bundels

Klanten kunnen nu voor 4 euro per maand een databundel van 1000 MB krijgen. Voor 7 euro per maand krijgt de klant 2000 MB, voor 9 euro per maand 3000 MB en voor 11 euro per maand 5000 MB. Daarbij is het sinds korte tijd ook mogelijk om zonder bijkomende kosten gebruik te maken van het 4G-netwerk.

Actie alleen voor nieuwe en verlengende klanten

De verdubbeling van de databundel geldt alleen voor nieuwe en verlengende klanten. Iedereen die tijdens de looptijd van de actie een abonnement afsluit of verlengt, krijgt zolang het contract duurt een dubbele hoeveelheid data voor dezelfde prijs. Hoe lang de actie loopt, heeft Ben niet bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *