Simonlyvergelijken.net

De prijsvechter Ben verdubbelt op het moment alle beschikbare databundels. De lage prijs van de bundels blijft gehandhaafd. Alle bel- en databundels van de aanbieder worden momenteel kosteloos verdubbeld voor nieuwe klanten en klanten die hun abonnement verlengen.

Gecombineerde Bel/sms-bundels bij Ben

Ben biedt twee gecombineerde bel/sms bundels van 100 en 300 minuten of SMS berichten aan. Die bundels worden nu door de provider verdubbeld naar 200 en 600 belminuten of SMS berichten. De maandelijkse prijs voor de bundels wijzigt niet.

Datzelfde geldt ook voor de bundels van 200, 500, 1500 en 2500 MB Deze bundels worden verdubbeld zonder dat de prijs verandert.

Actie

Officieel gaat het om een promotionele actie. Het is niet bekend of de actie tijdelijk is en hoelang de actie loopt. Wel is duidelijk dat de actie loopt voor nieuwe klanten of klanten die hun abonnement verlengen. In de praktijk blijkt dat Ben doorlopend promotionele acties heeft lopen en dat die acties meestal duren tot de introductie van een nieuwe actie.

Ben is sinds 2002 een dochtermerk van T-Mobile. Oorspronkelijk gebruikte de provider de naam van T-Mobile, maar sinds 2008 wordt d e naam weer gebruikt voor het aanbieden van simkaarten. Eerst bood de provider alleen sim only abonnementen zonder toestel aan, maar sinds april 2010 is het ook mogelijk een abonnement met toestel af te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *