Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder Ben heeft haar bundels aangepast. Het dochterbedrijf van T-Mobile paste alleen het aanbod voor mobiel internet aan. Bij de bundels wordt niet langer uitgegaan van 4G, maar van 3G. Klanten kunnen voor een kleine meerprijs overstappen op het snellere 4G-netwerk.

Grootste bundels
De verandering geldt voor de grootste bundels. Voorheen nam Ben 25 Mbps op het 4G-netwerk als uitgangspunt voor die bundels. Nu gaat de provider uit van het oudere 3G-netwerk, met 14,4 Mbps.

Wie er 2 euro per maand extra voor over heeft, kan opwaarderen naar 4G. Ben biedt dan een downloadsnelheid tot 75 Mbps.

Hogere aansluitkosten
De aansluitkosten gaan omhoog. Vroeger rekende de provider eenmalig 9,95 euro voor het aansluiten van een abonnee. Die kosten bedragen nu 14,95 euro.

Waarom de aansluitkosten omhoog zijn gegaan, wordt niet bekend uit de berichtgeving van Ben.

Bundels
De goedkoopste databundel van Ben bedraagt 200 MB en kost 5 euro per maand. Dat was voorheen 4 euro per maand (promotie). Daar valt voor 3 euro extra 200 MB extra bij te kopen.

Het duurste abonnement kost 16,50 euro. De klant krijgt dan 2500 MB data. Als de data op is, kan de provider de bundel ophogen met 500 MB. Uiteindelijk betaalt de klant dan 25 euro. Dat was voorheen 18 euro (promotie).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *