Simonlyvergelijken.net

De abonnees van Choozze Zero krijgen een cash-back van 20 euro bij Simpel. Dat is het resultaat van de deal die de freemium provider en Simpel hebben gesloten. Eerder deze maand werd bekend dat Choozze stopte met het aanbieden van haar ‘Zero’-abonnement.

Freemium
Tot het begin van deze maand konden klanten van de mobiele aanbieder gebruikmaken van een zogeheten freemium abonnement. Daarbij betaalden ze eenmalig 25 euro en mogen ze gebruikmaken van 100 belminuten, 100 sms berichten en 100 mb aan mobiel dataverkeer, zonder extra maandelijkse kosten.

Deze maand werd bekend dat de provider uit de dienst trekt. De dienst zou simpelweg niet meer nodig zijn, nu veel andere providers hun prijzen verlagen.

Deal tussen Choozze en Simpel
Choozze en Simpel hebben een deal gesloten. Klanten met het Zero-abonnement mogen nu binnen een maand overstappen naar Simpel, en krijgen dan 20 euro terug. Een andere optie is over te stappen naar Choozze Bright, of te kiezen voor een andere mobiele aanbieder.

Het verschil tussen het Zero- en het Bright-abonnement is groot: Bright kost tussen de 30 en 35 euro per maand. Daarom heeft de provider besloten ook een overeenkomst met Simpel te sluiten.

10 euro per maand
Voor 10 euro per maand kunnen overstappers onbeperkt bellen, sms’en en 1 gigabyte data verbruiken. Andere abonnementen van Simpel zijn al verkrijgbaar vanaf 3 euro per maand.

Normaal gesproken rekent de provider eenmalig 20 euro administratiekosten voor het afsluiten van nieuwe abonnementen. Wie vanaf Choozze naar Simpel overstapt, krijgt die administratiekosten terug. De voorwaarde is dan wel dat de klant twee jaar bij de provider blijft. De aanbieder biedt namelijk geen maandelijkse opzegbare of eenjarige abonnementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *