Simonlyvergelijken.net

De Poolse tak van provider T-Mobile heeft een document online gezet met toestelplannen voor 2016. Daarin staat informatie over de nieuwste smartphones van Sony, Samsung, HTC, Microsoft en LG. Naar verwachting komen de smartphones ook op de Nederlandse markt.

Vier nieuwe Samsung telefoons
Uit het overzicht van T-Mobile blijkt dat de consument vier nieuwe smartphones van Samsung mag verwachten. Die staan gepland voor de eerste maanden van het jaar. Naar verwachting gaat het om twee Samsung Galaxy S7-varianten. Deze varianten zijn de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge. Tot welke lijn de andere toestellen behoren, is nog onbekend.

De kennis gaan ervan uit dat Samsung met een nieuwe Galaxy A-lijn komt, of dat er weer meer Mini-varianten op de markt komen. Volgens het document worden komend jaar ook nieuwe LG-, HTC,- Microsoft-, en Sony-smartphones gelanceerd.

Nieuwe vlaggenschepen

Volgens de Poolse T-Mobile brengen vrijwel alle grote fabrikanten nieuwe vlaggenschepen uit in de eerste helft van 2016. In het gelekte document staan vooral veel high-end smartphones vermeld. Dat suggereert dat de nieuwste smartphones ook uit het hogere segment komen.

Van Microsoft kunnen we twee Windows 10 verwachten. HTC brengt waarschijnlijk de nieuwe HTC One M10 uit. LG komt met vier nieuwe smartphones, waaronder waarschijnlijk de LG G5. Die toestellen verschijnen aan het eind van het tweede kwartaal.

Nieuwe Sony in de zomer
Als de informatie van T-Mobile klopt, komen er in de zomer waarschijnlijk ook nieuwe toestellen van Sony. Het zou dan onder anderen gaan om de opvolger van de Sony Xperia Z5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *